Fra hjemme organiseringsetiketter til gaveetiketter, giver Labellab’s specialfremstillede etiketter dig mulighed for at være kreativ og tage personalisering til et helt nyt niveau.

Med base i hjertet af storbyen København, er Labellab født af min kærlighed til organisering af hjemmet og gaver der ikke bliver byttet eller sendt retur.

At være organiseret er så meget mere end bare at købe etiketter og plastre dem på alt og alle i din husstand.

Det handler om at implementere systemer, der gør dit liv lettere. Det handler om, at alt skal have sin plads, og nemt at kunne række hånden ud efter noget, når man har brug for det.

Det handler om at forenkle hverdagens opgaver, som madlavning, rengøring og tøjvask, så du kan bruge mere tid på det, du elsker.

Uanset hvor travlt dit liv er, eller hvor kaotisk dit skab under vasken er, har Labellab en løsning, der hjælper dig med at vade gennem hverdagens problemstillinger.

Kategoriser dine rengøringsprodukter, skab orden i dit spisekammer, systematiser børnenes legetøj og løb aldrig tør for tørret oregano igen.

Som en travl kvinde ved jeg, hvordan det er at blive fanget af den endeløse huskeliste over hverdagens opgaver.

Jeg elsker, at finde innovative måder at organisere mit hjem på, og det var under et af disse projekter, at jeg begyndte at lede efter etiketter.

Jeg kunne ikke finde noget på markedet, der krydsede alle boksene (smuk, høj kvalitet, langtidsholdbar), og så tænkte jeg, hvorfor ikke lave mine egne?

Vi er for de overvældede, de “ude af kontrol”, de hektiske, perfektionisterne og de rodet.

Hos Labellab finder du udover labels til dit hjem også personlige gaver til livets store og små begivenheder, til store og små vigtige mennesker. Alle sammen designet af os med kærlig hånd.

Hos os hjælper vi dig med at finde lige netop den gave, den personlige, den unikke, den du har liggende fremme på bordet, den som andre spørger om, hvor du har fra.

Jeg håber, at du elsker at bruge vores produkter lige så meget, som vi elsker at skabe dem til dig.