BETALING

Når du køber varer igennem LABELLAB accepterer du automatisk vores handelsbetingelser, derfor anbefaler vi, at du læser handelsbetingelserne igennem inden dit køb.

LABELLAB modtager betaling via CLEARHAUS, herunder Mobilpay. Du kan bruge Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard.
Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.
CLEARHAUS er din garanti for en sikker nethandel. Det betyder, at man ikke uberettiget kan aflæse dine informationer.

REKLAMATIONER/BESKADIGEDE PAKKER

Vi pakker alle ordrer særligt godt ind og bruger en del tid på at fylde kassen op for at sikre at dit produkt ikke tager skade. 
Hvis du åbner pakken og kan se, at dine produkter er beskadiget skal du sende følgende billeder som er listet her:

  • Pakkens udvendige flader
  • Den samlede indvendige beskyttelse
  • Det skadede indhold
  • Billede af GLS-labelen synlig på pakken 


Da vi her kan skrive en reklamation til fragtselsskabet omkring forkert håndtering af din pakke. 
Dokumentationen skal være os i hænde inden for 3 dage fra modtagelse. Overholdes dette ikke, kan vi ikke stille fragtselskabet til ansvar og kan derfor ikke refundere dig eller sende nyt da tidsperioden for anmeldelse ikke er blevet overholdt. 

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, for produkter som ikke produceres personligt til kunden. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale.
Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet, herunder brudt emballage. LABELLAB vil i tilfælde af berettiget reklamation, dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

VED RETURNERING 

Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

LABELLAB
RUGVÆNGET 19K 2630 Tåstrup 
Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

REFUSION 

Hvis der er aftalt refusion, overfører Labellab det aftalte beløb. 

FORTRYDELSESRET

Der gives 14 dages returret på alle varer købt i vores Webshop, dog med undtagelse af personligt fremstillede produkter (hvilket også indebærer alt med skrift på, både etiketter og vinyl). Hvis dit produkt modtages i egen kasse, må produktet ikke åbnes. Hvis der er brud på emballagen betegnes produktet som værende brugt og kan ikke videresælges. 
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen er anmeldt skal varen være os i hænde senest 14 dage efter. 

Meddelelsen skal gives pr. mail på sales@labellab.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur.
Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. pånær produkter der modtages i egen emballage.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur for varerne må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Produkter i egen emballage må ikke tages ud af emballagen eller afprøves hvis emballagen er forseglet.

Det er vigtigt at anføre, at forsendelsesomkostningerne bliver fratrukket det samlede beløb, herunder også for kunder, der har opnået gratis forsendelse, fordi vores virksomhed bærer omkostningerne ved at transportere varerne med fragtselskabet, selv i tilfælde hvor en kunde fortryder deres køb og returnerer varen.

Hvis du vil bytte til andet ved modtagelse, kan dette i visse tilfælde lade sig gøre hvis lager haves. Dog skal du være opmærksom på, at du selv står for at sende pakken retur uden skader, samt betale for ny fragt af afsendelse af dine nye produkter. Her får du en faktura fra Labellab som du skal betale inden din nye pakke bliver afsendt.  

KLAGEMULIGHEDER 

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Forbehold og ansvarfraskrivelse
Alle forbrugsvarer der føres i webshoppen bestilles fra underleverandører. Labellab er derfor ikke ansvarlig for evt. ændringer i varens udseende størrelse eller indhold.

De personlige produkter fremstilles som et minde. En gave. Udsmykningen / teksten er derfor ikke er designet til at blive taget af. Labellab er ikke ansvarlig for skader på personlige produkter som følge af forsøg på, at afmontere designs (tekst, logoer, ikoner).

ANDET

Det er op til køber at sikre sig at alle ord og navne indtastet i webshoppen er stavet korrekt. Vi copy/paster fra ordren og kan derfor ikke stilles til ansvar for eventuelle stavefejl. Ved åbenlyse fejl, kontaktes kunden inden produktion.

Vi gør vores bedste for at sikre os, at vores produkter bliver leveret så perfekt som muligt, men da både materialer og overflader kan variere i farve, struktur og vedhæftning, kan det endelige resultat derfor ligeledes variere i udseende. 

Ved forkert håndtering eller placering af dine etiketter, dette kan eksempelvis være, at du vælger at prikke hul i de bobler der måtte have forekommet fordi du ikke har skubbet luften nok ud, sat etiketten skævt på eller har sat den på produkter med bøjninger, som skaber folder, står du alene for ansvaret og dermed kan Labellab ikke sende dig nyt eller refundere dig. 
Er du i tvivl om noget hvad angår dine/vores produkter kan du altid kontakte kundeservice. 

Vores etiketter printes via højtrykslaser printere på polyester papir. De tilpasses efter din egen personalisering. Efter endt print tjekkes papiret nøje for fejl, mangler eller andet. Intet sendes til vores kunder før at det er blevet tjekket mindst to gange.

Vi forbeholder os retten til at ændre på placeringer for den ønskede skrift på personlige varer. Det gør vi med det formål hele tiden at kunne levere det flotteste resultat, baseret på kundens ønskede tekster. 

FORTROLIGHEDSPOLITIK
Labellab forstår og respekterer privatlivet på internettet. Vi afslører ikke information om kunder til tredje part. Vi sælger ikke dit navn, adresse, e-mail, kreditkort eller personlige data til tredje part.

LEVERING

Medmindre andet er angivet på den enkelte vare, er der normalt en leveringstid på 1-3 hverdage. Under kampagner må der forventes en leveringstid på op til 5 hverdage.

IKKE AFHENTEDE PAKKER

Som kunde ved Labellab, er du selv ansvarlig for, at leveringsoplysningerne er korrekt på ordren, specielt email-adresse. Hvis email-adressen eller telefonnummer er forkert, vil du ikke modtage Track & Trace nummer, samt besked fra GLS om levering, eller afhentning af ordre.
Når en pakke ikke er afhentet til tiden (5 hverdage plus weekend), vil pakkeshoppen sende pakken retur til Labellab.dk. Når pakken sendes retur til Labellab bliver Labellab opkrævet for betaling af returfragten som svinger fra 45.- og opefter, alt afhængigt af hvad kassen vejer. dette beløb skal du som kunde selv betale for, da det ikke er Labellabs ansvar at du ikke har hentet/nået at hente din pakke til tiden. Når vi modtager en pakke, som ikke er hentet til tiden, skal du som kunde selv sørge for at betale ny fragt hvis du vil have pakken sendt igen, ved at henvende dig til Labellab.dk.